hozzávalók:
1 hagyma, apróra kockázva
1 nagyobb krumpli, apróra kockázva
200 g csicseriborsóliszt
1 csokor medvehagyma, apróra tépkedve
1 teáskanál őrölt chili
1 teáskanál őrölt romai kömény (ha nincs őrölt jó az egész is)
víz
só
olaj a sütéshez
elkészítés:
1. A csicseriborsólisztet egy tálba öntjük és elkeverjük annyi vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk (mint a nokedli tészta).
2.Sózzuk, fűszerezzük a chili porral és romai köménnyel majd beledobáljuk a krumplit, hagymát, medvehagymát és jól elkeverjük.
3. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben és evőkanál segítségével beleszaggatjuk. 4-5 percig sütjük amíg kezd barnulni.
Natúr joghurttal, chili szósszal fogyasztjuk.
Természetesen más zöldséget is keverhetünk a tésztájába, karfiolt, brokkolit, zöldborsót stb.